Katalógus
Nincs kép

Akciós termékek


Nézze meg most! Ez garantáltan NAGYON JÓ!!
Nincs kép

Szövegbélyegzők

A műanyagházas Printy szövegbélyegző a leggyakrabban rendelt típus. Rugalmas műanyagból készülnek, így nem törik el a bélyegző, ha véletlenül leesik.
Nincs kép

Körbélyegzők

A körbélyegzőt ugyanúgy, mint a megszokottabb téglalap alakú bélyegzőt, bármely cég vagy magánszemély használhatja annak ellenére, hogy a körbélyegzőt általában hivataloknak, vagy orvosi bélyegzőnek rendelik.
Nincs kép

Zsebbélyegzők

Egyszerű – tiszta - stabil Forradalmian új megoldásokkal kifejlesztett, csinos és kicsi bélyegző. Valóban egy mozdulattal kinyitható – összecsukható, miközben a Zsebbélyegző festékpárnájához nem tud hozzáérni. Tiszta marad a keze és a bélyegző is, így használat után nyugodtan zsebrevághatja.
Nincs kép

Dátumbélyegzők

Gyorsítsa munkáját dátumbélyegzővel!
Választhat csak dátumot nyomó bélyegzőt, valamint dátum és szövegbélyegzőt egyben.Ez utóbbi esetében a dátum állítható,a szöveg pedig fixen választott.
Nincs kép

Fémházas szövegbélyegzők

Elegáns és rendkívül strapabíró. Ha valóban sokat bélyegez, akkor érdemes ebből a sorozatból választani.Könnyű és halk járású stabil bélyegző, melyre bátran vállalunk örök garanciát.
Nincs kép

Bélyegző gumi

Ha már van önnek meglévő jó állapotú bélyegzője, akkor adatmódosításhoz elég csak a bélyegző gumi cseréje. A bélyegző gumi könnyen cserélhető, csak fel kell ragasztani a hozzáadott kétoldalas ragasztószalag segitségével.
Nincs kép

Festék

Ha a bélyegzőjének már halvány a lenyomata, érdemes a festékpárnát újrafestékezni, vagy kicserélni.Abban az esetben, ha a festékpárna még jó állapotban van, nem foszlik, és nincs nagyon „kitaposva”, akkor elég csak a festéket utántölteni.
Nincs kép

Festékpárna

A festékpárna néhány év használat után benyomódik, megkeményedik, vagy beszáradhat.
Ezekben az esetekben, a szép bélyegzőlenyomat érdekében célszerű kicserélni a festékpárnát.